Tops d.o.o. je uspešno podjetje z več kot 20 letnimi izkušnjami na področju tiska. Glavna dejavnost je tisk v offset in digitalni tehniki, poleg tega pa zagotavljamo tudi mnogo dodatnih operacij, ki nam omogočajo, da izvedemo tudi najzahtevnejše grafične projekte.


V dvajsetih letih izkušenj smo prodajno politiko prilagodili željam naših partnerjev: upoštevanje rokov, nudenje pomoči in nasvetov pri grafičnem oblikovanju, usklajevanje cen, nagrajevanje kupcev…

Nimamo izdelanega cenika, ker čutimo potrebo osebnega prilagajanja vsakemu partnerju individualno. Oddajte povpraševanje in presenečeni boste.

Tiskamo za založnike, trgovce, industrijo, samostojne podjetnike in vse, ki potrebujejo tiskovine. Naši produkti so: knjige, brošure, katalogi, revije, učbeniki, zvezki, časopisi s prilogami, reklamni letaki, plakati, etikete, vizitke, dopisni listi, kuverte, samolepilni bloki, obrazci, poslovne mape,…

Tops d.o.o.

Log 44
4228 Železniki

T: 04 51 46 761
E: tops@siol.net

Kontaktirajte nas >

 

Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Ne strinjam se